Home Verbon Design
ContactButton

Betrokken ondernemen

Dit staat bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend gaan wij verantwoord om met dagelijkse zaken zoals papier- en stroomverbruik. Maar wij brengen je ook met plezier in contact met mensen die wij graag ondersteunen. Mensen die mensen helpen of mensen die dieren helpen.

Zorgboerderij Den Hoet
Deze zorgboerderij verzorgt dagactiviteiten voor jongeren en volwassenen met niet-aangeboren hersenletsel of een (andere) lichamelijke handicap. Petra Völlink en collega's benaderden ons voor een huisstijl, met een bij hun aanpak passende professionele uitstraling. Juist bij deze tak van zorg is het belangrijk dat mensen een goed gevoel krijgen bij wat ze zien en lezen. Dat vinden wij ook.

Wij hebben hun wens vervuld, ondanks dat ze er op stonden toch een financiële bijdrage te leveren. Met als resultaat een nieuw logo en huisstijl, een website en een brochure. Iedereen blij en tevreden, maar we hopen vooral de mensen die geholpen worden door Zorgboerderij Den Hoet.

Meer informatie is te vinden op www.zorgboerderijdenhoet.nlIk Sport Mee! en sta niet buiten spel
In 2010 zijn we benaderd door drie enthousiaste mensen die de wens hadden een jaarlijks sportevenement te organiseren voor iedereen met een handicap. Een bijzonder mooi initiatief dat wij graag wilden ondersteunen. Belangrijk was een professionele benadering van potentiële partners en sponsoren, zoals Gemeente Utrecht, talloze sportclubs en anderen.

Wij hebben ook deze wens in vervulling laten gaan door de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl en een website waar belangstellenden informatie kunnen vinden en zich aanmelden. Nieuwe initiatieven hebben soms een lange aanloop nodig, zeker in een periode waarin het bij iedereen financieel minder gaat. Wij hopen dat er genoeg sponsors worden gevonden om het sportevenement plaats te laten vinden. Meer informatie is te vinden op www.iksportmee.nlOverige doelen en verenigingen die we steunen:

Business Club De Wetering. Onze eigen business club op het bedrijventerrein De Wetering in Utrecht, bedoeld voor ondernemers die hier zijn gevestigd. Inmiddels tellen we 50 leden, die iedere eerste donderdag van de maand gezamenlijk ontbijten en netwerken. Wij ontwikkelden de huisstijl en website. Voor meer informatie zie www.bcdw.nl

Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn.
Als lid van deze businessclub hebben we de huisstijl en website ontwikkeld. Deze was hard aan vernieuwing toe en voor ons was dit een mooie gelegenheid onze bijdrage te leveren. Voor meer informatie zie www.ovlr.nl

Friends of Animals, een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde honden in Spanje.
Hiervoor hebben we de folder gerestyled en het drukwerk geregeld. Voor meer informatie zie www.friendsofanimals.nl

Korfbalvereniging IJsselvogels in Moordrecht is voorzien van een nieuwe website en CMS, waardoor ze hun website op een eenvoudige manier kunnen onderhouden. Zie www.ijsselvogels.nl

Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 53 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design