Home Verbon Design
ContactButton
Nieuws

Nieuwe website voor Bloembinderij De Wetering

Nieuwe website voor Bloembinderij De Wetering

Als bloembinderij met passie voor bloemen en actief in het wat hogere segment wil je je toch graag onderscheiden in de markt. Verbon Design is gevraagd hierover na te denken en met een oplossing te komen voor een nieuwe website. Dit heeft geresulteerd in een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website. De website is door huidige en inmiddels ook nieuwe klanten zeer positief ontvangen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel 030 288 20 96

Oplevering nieuwe website voor Business Fashion

Oplevering nieuwe website voor Business Fashion

Verbon Design heeft de nieuwe website van Business fashion uit Utrecht – gespecialiseerd in bedrijfskleding - ontworpen en vormgegeven. De webpagina’s met een mooie, frisse uitstraling geven een goed beeld van het bedrijf en de producten. Functioneel en kwalitatief hoogstaand.

Nieuwe website voor Kassadeals.nl

Nieuwe website voor Kassadeals.nl

Wat wil de winkelier in economisch wat mindere tijden? Meer traffic naar zijn of haar winkel. Wat wil de klant? Interessante aanbiedingen. Op Kassadeals.nl vind je altijd de beste aanbiedingen in jouw woonplaats.

Leidsche Rijn Onderneemt event

Leidsche Rijn Onderneemt event

Overkoepelend netwerkevent voor zelfstandig ondernemers in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern
Op initiatief van Wijkservicecentrum Vleuten-De Meern en in opdracht van de Kamer van Koophandel Utrecht hebben we een Netwerkfinder ontworpen waarin alle netwerken zijn ondergebracht. In één oogopslag kan je zien waar je terrecht kunt. De reacties waren zeer positief evenals het geslaagde event zelf.

Beursmaterialen World Tobacco Expo 2011 JOA Ontwerp/Advies BV

Beursmaterialen World Tobacco Expo 2011 JOA Ontwerp/Advies BV

Voor de World Tobacco Expo 2011 in Munchen hebben we voor JOA Ontwerp/Advies BV beursmateriaal ontwikkeld in de vorm van banners die in de stand verwerkt zijn. Dit is de wereldbeurs voor de Tobacco Industrie, reden te meer je hier op de juiste manier te presenteren.

BHS Group Tramcommercial voor personeelswervingHet gaat goed met BHS Group! Na de afgelopen maanden diverse nieuwe opdrachten binnen te hebben gehaald is er nieuw personeel nodig en snel ook! Om de zichtbaarheid van BHS Group in de regio Amstelveen / Amsterdam te vergroten en de kans op het vinden van nieuw personeel te vergroten hebben we gekozen voor een commercial van 15 seconden in de trams in en rond Amstelveen.

Bekijk hier de tramcommercial.

Nieuwe website voor Vondel en van Bree

Nieuwe website voor Vondel en van Bree

De huisstijl voor Vondel en van Bree hadden we al eerder ontworpen. Nu kwam de vraag naar een professionele website. En niet zomaar één. Training en coaching doen al zoveel bedrijven. Dus op welke manier gaan we ons onderscheiden?

Natuurlijk een strak webdesign met duidelijke navigatie maar vooral de focus leggen op de manier van aanpak, de gedrevenheid waarmee beide streven naar het hoogst haalbare uit jezelf.
Onze bijdrage is door middel van design te laten zien wie Vondel en van Bree werkelijk is.
 

Nieuwe website voor Willem van Dalen Hospitality & Facility management

Nieuwe website voor Willem van Dalen Hospitality & Facility management

Na een succesvolle uitvoering van een nieuwe huisstijl volgde de website. Willem van Dalen Hospitality & Facility management. Zijn motto is: 'makes you feel welcome'. Dat gevoel hebben we ook in het webdesign verwerkt. Open, transparant, makkelijk toegankelijk.

Nieuwe huisstijl voor JOA Technology BeheerNa een buropitch is de opdracht voor de totale restyling van de corporate identity gegunt aan Verbon Design. Het betreft het ontwikkelen van huisstijldrukwerk, brochures, folders, banners en webdesign.

Nieuwe website voor Estate Zonwering

Nieuwe website voor Estate Zonwering

Om de vindbaarheid in Google te verbeteren en de verkoop te stimuleren hebben we een miniwebsite gerealiseerd die speciaal gericht is op Zonwering en Zonnescherm. Beide zoekwoorden worden veel gebruikt in Google. De teksten op de website zijn geconcentreerd rond deze trefwoorden.

Wij zijn verhuisd naar ons nieuwe kantoorSinds maandag 15 augustus zijn we werkzaam vanuit ons nieuwe kantoor aan de Proostwetering 27B in Utrecht. Zelfde straat, ander huisnummer. De koffie is nog steeds even lekker, dus ben je in de buurt, loop gerust even binnen, altijd gezelig.

Nieuwe website voor Clipvision, het regionaal digitaal adverteren

Nieuwe website voor Clipvision, het regionaal digitaal adverteren

Voor Clipvision hebben we de nieuwe website gerealiseerd. Op een heldere manier duidelijk maken wat de mogelijkheden zijn van digitaal adverteren en vooral de voordelen voor het MKB en de detailhandel.

Nieuwe website en huisstijl voor Xandrius

Nieuwe website en huisstijl voor Xandrius

Per 1 augustus is Xandrius gestart door Rineke Sloetjes. Ze richt zich op sales & marketing diensten. De aanvraag was een strakke, frisse uitstraling met focus op de dienstverlening. Hiervoor hebben we de huisstijl en website ontwikkelt.

Mediq moet huisstijl en logo verwijderen


Mediq, uitbater van apotheken in Nederland, moet zijn huisstijl en logo verwijderen. Volgens een uitspraak van de Utrechtse rechtbank woensdag heeft de onderneming afspraken met een ontwerpbureau geschonden. Mediq liet bij monde van een woordvoerster weten in hoger beroep te gaan tegen het vonnis.

Nieuwe website BHS Group

Nieuwe website BHS Group

Op 1 april was de nieuwe website van BHS Group een feit. Design en realisatie werd geheel verzorgd door Verbon Design.

BHS Group is de nieuwe naam van Bosman Hotel Services. De naamswijziging ondersteunt de uitgebreide activiteiten in facilitaire dienstverlening. BHS Group is met ruim 300 medewerkers dé leverancier van goed opgeleid en betrouwbaar schoonmaakpersoneel voor horeca, zorginstellingen, catering en vloeronderhoud. BHS Group bestaat nu uit de volgende divisies: Hotel Professionals, Care Professionals, Floor Professionals en Cleaning Professionals.

Shell station DE WETERING Gouden Shell station van het jaar 2010

Shell station DE WETERING Gouden Shell station van het jaar 2010

Shell-station De Wetering is Gouden Jaar-winnaar geworden over het jaar 2010 van het Shell-programma ‘Mensen Maken het Verschil’!

Shell-station De Wetering aan de Proostwetering 90 in Utrecht wordt geëxploiteerd door Johan Teunissen en zijn team.

Nieuwe Corporate Identity voor Geodirect

Nieuwe Corporate Identity voor Geodirect

Geodirect is een innovatieve technische handelsonderneming, toegespitst op de verkoop en ondersteuning van professionele plaatsbepalingsapparatuur en civieltechnische CAD softwaretoepassingen. Verbon Design ontwikkelde een nieuwe Corporate indentity. Dit omvat Inmiddels roll-up banners, webdesign, brochure, autobelettering en huisstijldrukwerk.


Nieuwe Corporate Identity voor Blue Structure

Nieuwe Corporate Identity voor Blue Structure

Jethro van Dorp is een resultaatgerichte principal consultant met een zeer uitgebreide kennis van, en visie op het vakgebied Information Risk Management. Hij werkt ruim 12 jaar binnen dit vakgebied en heeft naast de kennis ook de vaardigheden om in politieke omgevingen tot resultaten te komen.


Introductie nieuwe bedrijfskleding BHS Group

Introductie nieuwe bedrijfskleding BHS Group

De introductie van de nieuwe bedrijfskleding voor de BHS Group uit Amstelveen, onder meer werkzaam in de hotelschoonmaak, is ondersteund door een flitsende website en een e-mailuitnodiging. Doelgroep waren de hotelmanagers. De insteek: personeel dat trots is op wie ze zijn en waar ze voor staan. De introductie is zeer geslaagd verlopen met veel positieve reacties.


Nieuwe identiteit voor Bloemrijke Verleiding uit Woerden

Nieuwe identiteit voor Bloemrijke Verleiding uit Woerden

Voor Bloemrijke Verleiding uit Woerden heeft Verbon Design een nieuwe identiteit ontworpen. Een bestaande bloemist is overgenomen en de doelstelling was zich hoger te positioneren in de markt. Dit moest onder meer tot uitdrukking komen in de algehele presentatie van de winkel. Het resultaat is zeer geslaagd te noemen en een bezoek waard.


Nieuwe Corporate Identity voor EN4S

Nieuwe Corporate Identity voor EN4S

EN4S Consultancy staat voor jarenlange ervaring in IT Risk Management en Governance. Zij hebben hun sporen verdiend in het begeleiden van grote bedrijven bij het gedegen en gedragen opzetten van hun Informatiebeveiliging, Risk Management methodieken en Compliancy programmas. Doelstelling nieuwe identiteit: een zakelijk en cleane uitstraling.


Nieuwe Corporate Identity voor Carea facilitaire dienstverlening

Nieuwe Corporate Identity voor Carea facilitaire dienstverlening

Voor een nieuwe facilitaire dienstverlener in het oosten van het land heeft Verbon Design een Corporate identity ontwikkeld. Kernwaarden als zorg voor het milieu, zorg voor de mens en werkomgeving zijn de dragers van het concept. De huisstijl is op gerecycled papier gedrukt. Dit sluit goed aan bij waar Carea voor staat. Tevens hebben we ook de naam voor het bedrijf bedacht.


Nieuwe Corporate Identity voor Duin Advocaat

Nieuwe Corporate Identity voor Duin Advocaat

Duin Advocaat staat voor recht door zee. Duidelijke afspraken en weten waar je aan toe bent. De gestyleerde duin is ondersteunend in de huisstijl. De fotografie vormt het verbindend element tussen de naam en 'recht door zee'.


Nieuwe vitrinedisplay voor Kikoman

Nieuwe vitrinedisplay voor Kikoman

Voor Kikoman, bekend van onder andere de heerlijke sauzen, zijn we gevraagd een modern en fris ogende vitrinedisplay te ontwerpen. De vitrinedisplay staat in het Okura Hotel in Amsterdam in de Taste of Okura. Een duidelijke link met Japan, maar op een moderne manier uitgevoerd.


Nieuwe website voor sportschool D-fit

Nieuwe website voor sportschool D-fit

Na een nieuwe identiteit te hebben ontworpen voor de sportschool D-fit uit Den Haag hebben we recent de website opgeleverd. Geheel in stijl met het concept: Reach your goals together".


"Ik Sport Mee!" Start met Sportweek en Sportgala voor mensen met een beperking

"Ik Sport Mee!" Start met Sportweek en Sportgala voor mensen met een beperking

Stichting "Ik Sport Mee!" in Utrecht is officieel van start gegaan. De nieuwe stichting heeft zich gepresenteerd i.s.m. communicatiepartner Verbon Design, gemeente Utrecht en Vereniging Sport Utrecht. De stichting is opgericht om mensen met een beperking kennis te laten maken met sport.

Nieuwe prijslijst voor Estate Zonwering

Nieuwe prijslijst voor Estate Zonwering

De nieuwe prijslijst voor Estate Zonwering is uit. De prijsmap zal gebruikt gaan worden door de dealers van Estate Zonwering. Hiervoor hebben we de vormgeving verzorgt inclusief het 80 pagina's tellend binnenwerk met technische tekeningen en aanvullende prijsinformatie. Het resultaat mag er wezen.


Nieuwe Corporate Identity voor Dennis Hensen Succesmanagement

Nieuwe Corporate Identity voor Dennis Hensen Succesmanagement

Dennis Hensen: "Als jonge ondernemer heb ik veel ervaring opgedaan in de praktijk. Vaak is het moeilijk om van goede theorieën een praktische en concrete manier van werken te maken. Daarom beperk ik mijn trainingen of mijn begeleiding van ondernemers en hun medewerkers tot de kern van de zaak, en bepaal ik met u als ondernemer een tastbare en concrete aanpak. Het beoogde resultaat is zoals mijn visie “samen enthousiast werken aan succes”.


Nieuwe website voor Estate Zonwering

Nieuwe website voor Estate Zonwering

Estate Zonwering is de nieuwe norm in Zonwering. Hiervoor hebben we de volgende pay-off bedacht: "Enjoy the sun." Topkwaliteit voor een mooie prijs. Naast het ontwikkelen van allerlei brochuremateriaal was er ook behoefte aan een website om klanten naar de locale dealerpunten te leiden.


Amos Milieutechniek auto

Amos Milieutechniek auto

Voor Amos Milieutechniek hebben we het ontwerp en uitvoer verzorgd voor 4 nieuwe Peugeots Experts. Vrijdag 13 november 2009 zijn de auto's overgedragen aan hun nieuwe berijders.


Nieuwe huisstijl voor D-fit, de sportschool in Den Haag

Nieuwe huisstijl voor D-fit, de sportschool in Den Haag

David van Hetten, Nederlands kampioen op het hinkstapspringen juli 2007, is een eigen sportschool gestart, onder de naam D-fit. Verbon Design heeft de nieuwe identiteit ontworpen. De sportschool is bedoeld voor het begeleiden van topsporters, maar ook voor het begeleiden van iedereen die een bepaald doel nastreeft. Daarom hebben we de slogan bedacht: "Reach your goals together".


Nieuwe huisstijl voor Innercities

Nieuwe huisstijl voor Innercities

Innercities is een adviesbureau op het snijvlak tussen mens en omgeving. Innercities legt zich erop toe om de invloed van het gedrag van mensen op hun omgeving positief te beïnvloeden. Maar ook om de omgeving op dusdanige manier te laten functioneren dat dit een positief effect heeft op het gedrag van mensen.


Nieuwe website voor Haarshout haardblokken

Nieuwe website voor Haarshout haardblokken

Haarshout was toe aan een frisse, nieuwe website. Zij verkopen haardhout tegen een zeer concurrerende prijs waar menig concullega knarsentandend toekijkt. De producten zijn online te bestellen en de afnemer ontvangt een bevestigingsemail. Betaling verloopt middels de pinautomaat bij aflevering. Bezoek ook eens de website.


Website Jan Wieman Aardappelgroothandel

Website Jan Wieman Aardappelgroothandel

We willen graag een website die heel puur laat zien wie we zijn en wat we doen. Dat was de vraag die ons gesteld werd door Jan Wieman. Het resultaat is te bekijken op hun nieuwe website. Naast de groothandel staat Jan Wieman iedere week op diverse ochtendmarkten in Utrecht. Hier kunt u als particulier onze heerlijke aardappelen kopen. Bezoek de nieuwe website.


Website Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn

Website Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn

Voor de Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn uit Utrecht ontwikkelden we een nieuwe website. De Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn is de vereniging voor alle ondernemers in de Vinex-locatie Leidsche Rijn, inclusief de bestaande dorpskernen van Vleuten, De Meern en Haarzuilens en de bedrijventerreinen Oudenrijn, Papendorp en de Wetering.


Website Amos Milieutechniek online

Website Amos Milieutechniek online

Voor Amos Milieutechniek uit Utrecht ontwikkelden we een nieuwe website. Amos Milieutechniek B.V. is gespecialiseerd in het verrichten van bodemonderzoek, asbestinventarisaties, asbestanalyses en kwaliteitsmanagement. Het bedrijf is centraal in Nederland gelegen op het industrieterrein Lage Weide te Utrecht.


Website Bouwbedrijf Kok online!

Website Bouwbedrijf Kok online!

Voor bouwbedrijf Kok uit De Meern ontwikkelden we een nieuwe website. Bouwbedrijf Kok is een aannemer met liefde voor het vak. Ze werken regelmatig samen met architecten voor schitterende woningen en bedrijfspanden, maar ook voor een uitbouw, carport of dakkapel kunt u op ze bouwen! Bezoek de nieuwe website.


De kick-off voor Business Club De Wetering

De kick-off voor Business Club De Wetering

Bijna 40 ondernemers met een bedrijf gevestigd op industrieterrein 'De Wetering' zijn op dinsdag 7 juli jl. te gast geweest in de TV studio van Hulskamp Audiovisueel in Utrecht.
De bijeenkomst werd als 'kick off' georganiseerd voor Business Club De Wetering (BCDW) die haar plannen bekend maakte tijdens deze bijeenkomst.

Freelancers

Wij zijn altijd op zoek naar freelancers die onze diensten kunnen uitbreiden, of ons kunnen ondersteunen waar nodig. Ben je een freelancer en vind je jouw werk goed bij dat van ons passen?

Stuur dan je portfolio (of een link) in een e-mailtje naar: info@verbon.nlVacatures en
stageplaatsen

Op dit moment hebben wij geen vacatures en stageplaatsen beschikbaar.Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 53 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design