Home Verbon Design
ContactButton
Nieuws

"Ik Sport Mee!" Start met Sportweek en Sportgala voor mensen met een beperking

"Ik Sport Mee!" Start met Sportweek en Sportgala voor mensen met een beperking

Stichting "Ik Sport Mee!" in Utrecht is officieel van start gegaan. De nieuwe stichting heeft zich gepresenteerd i.s.m. communicatiepartner Verbon Design, gemeente Utrecht en Vereniging Sport Utrecht. De stichting is opgericht om mensen met een beperking kennis te laten maken met sport.

Drie studenten van de opleiding Sportmanagement aan de Hogeschool uit Tilburg kwamen op het idee een sportdag voor kinderen met een beperking te organiseren. Dit idee is na overleg met de gemeente Utrecht, Vereniging Sport Utrecht en andere partijen aangepast en uitgewerkt tot een groter event.

Alle mensen met een beperking hebben het recht om te kunnen sporten. Vaak weten mensen niet dat ze kunnen sporten en als ze het wel weten is de drempel vaak te hoog. Of ze weten niet dat er extra mogelijkheden en faciliteiten zijn. Met de sportweek willen we laten zien dat er in de gemeente Utrecht mogelijkheden en kansen zijn! Via de website "Iksportmee.nl" worden binnenkort alle deelnemende verenigingen gepresenteerd. Deze website zal tevens de mogelijkheid bieden jezelf in te schrijven voor deelname aan sport- of extra randactiviteiten, waaronder diverse clinics.

Het sportgala is de knallende afsluiting van de sportweek. Tijdens het gala zijn er zes categorieën waarvoor mensen uit de gemeente Utrecht kunnen worden genomineerd. Te weten sportvouw, sportman, sporttalent, sportploeg, sportvrijwilliger van het jaar en beste initiatief.
Binnenkort kan iedereen iemand aanmelden via de website "Iksportmee.nl". De voorwaarden zijn dat de genomineerden inwoners zijn van de gemeente Utrecht en zelf een beperking hebben. Voor sportvrijwilliger en initiatief is de grote mate van inzet voor deze doelgroep voorwaarde binnen de gemeente Utrecht.
Bekende zangers zoals o.a. Martin van Doorn en Francois van der Sanden hebben aangegeven mee te werken. Marc de Hond, bekend van Caz! Fm is gevraagd om de presentatie van het sportgala in handen te nemen.
In de jury nemen plaats: Joris Meegdes (oud bestuurder fonds gehandicaptensport), Margriet Rota (Sportservice Midden Nederland), Jean - Paul de Jong.

Verbon Design heeft vandaag de huisstijl gepresenteerd, waarmee stichting "Ik Sport Mee!" vanaf vandaag naar buiten treedt. Verbon Design is een belangrijke communicatie partner voor de stichting. Daphne van Rhee vanuit de gemeente Utrecht en HendrikJan Heijerman namens Vereniging Sport Utrecht verlenen hun medewerking als partner van dit sportevenement.

Stichting "Ik Sport Mee!" is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich op allerlei wijzen willen inzetten voor de stichting. Zij kunnen zich aanmelden via de website. De verenigingen die nog geen uitnodiging hebben ontvangen vanuit de VSU, kunnen voor meer informatie onze website bezoeken of contact opnemen met de VSU.


Freelancers

Wij zijn altijd op zoek naar freelancers die onze diensten kunnen uitbreiden, of ons kunnen ondersteunen waar nodig. Ben je een freelancer en vind je jouw werk goed bij dat van ons passen?

Stuur dan je portfolio (of een link) in een e-mailtje naar: info@verbon.nlVacatures en
stageplaatsen

Op dit moment hebben wij geen vacatures en stageplaatsen beschikbaar.Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 53 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design