Home Verbon Design
ContactButton

Outdoor media

Dit is de verzamelnaam voor autobelettering, gevelbelettering, beurs- / eventpresentatie, vlaggen, rollup banners en megaframes. Op het gebied van outdoor media werken wij nauw samen met De Event Makers. Zo vinden we voor elke uitdaging een oplossing, met de beste kwaliteit en materialen. Hieronder vind je een overzicht van de outdoormogelijkheden om je bedrijf te promoten of aan te kleden. Voor het bekijken van diverse voorbeelden klik hier.

Autobelettering
Een effectieve manier om je naamsbekendheid te vergroten met een relatief kleine investering. Ons ontwerp en de uitvoering in belettering zijn volledig in lijn met de (evt. nieuwe) huisstijl en van hoge kwaliteit. Een echt visitekaartje voor je bedrijf!

Gevelbelettering
Een nieuwe huisstijl betekent ook vervanging van het bestaande logo aan de gevel. De mogelijkheden hiervoor zijn legio, van doosletters tot en met (mega)frames. Mede door de intrede van LED-verlichting hebben we voor iedere vraagstelling een passende oplossing.

Vlaggen
Met een bijzondere en opvallende bedrijfsvlag geef je een helder en origineel visitekaartje af. Het vergroot de herkenbaarheid van je eigen logo of huisstijl. Je bedrijfslocatie krijgt een extra uitstraling en je klanten weten precies waar ze moeten zijn.

Vlaggen zijn leverbaar in elke kleur en elk formaat, bijvoorbeeld ‘gewone’ vlaggen voor aan een mast, unieke gevelvlaggen of vlaggen in hoogformaat, te bevestigen aan een banierhouder. Er is keuze te over in vlaggen met een zakelijke, strakke uitstraling. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je logo, boodschap of huisstijl nooit onopgemerkt blijft!

Klein maar fijn, dat is absoluut van toepassing op onze tafelvlaggen. Ondanks zijn geringe afmetingen kan een tafelvlag een groots effect hebben op bijvoorbeeld beurzen en evenementen!

Spandoeken
Een spandoek is door de afmetingen zeer opvallend. Het is een geweldig middel om je naam en boodschap doeltreffend naar buiten te brengen. Tijdens openluchtevenementen is een spandoek het ideale communicatiemiddel. Maar ook op je eigen bedrijfslocatie heeft een spandoek veel effect, bijvoorbeeld tijdens een presentatie of een feestelijk evenement. Spandoeken zijn erg licht, eenvoudig te bevestigen en nemen niet veel ruimte in. Wij leveren spandoeken in elk formaat en met elke gewenste bedrukking. Werkelijk alles is mogelijk!

Megadoeken
Alle ogen zijn op jouw boodschap gericht als je kiest voor een megadoek. Onze bedrukte megadoeken zijn erg opvallend, zowel qua formaat als bedrukking. Zo krijgt je bedrijfslogo of boodschap een grootse uitstraling. Het bedrukken van doeken in grootformaat met sprankelende kleuren en een luxe uitstraling is een specialisme van ons.

Outdoor-frames
Met de outdoor-frames kun je een reclamedoek op een flexibele manier inzetten. Zo kun je opvallen waar en wanneer je wilt! Je kunt kiezen uit diverse opties en systemen. Ook handig: we leveren desgewenst een professioneel team voor de juiste montage van je frames en doeken.

Indoor-frames
Voor een foutloze, indrukwekkende presentatie van je indoor-banieren leveren we verschillende displays en systemen. Zonder een goede presentatie haal je namelijk niet het volledige uit je banier. Wij leveren diverse systemen voor indoor-doeken. Al onze systemen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en op flexibele wijze te gebruiken. Voor deskundig advies over het juiste bevestigingssysteem kun je vanzelfsprekend bij ons terecht.

Indoor-doeken
Geen binnenpromotie zonder indoor-doek! Wij bedrukken indoor-doeken in diverse maten. Deze indoor-doeken geven een smaakvol accent aan je bedrijfsinterieur. Daarnaast biedt indoor-doek een extra accent ter ondersteuning van speciale acties of promoties. Indoor-doeken vallen zeker op: de krachtige, sprankelende kleuren spatten als het ware van het doek! Bovendien is een indoor-doek veelzijdig inzetbaar.

Eventflags
De eventflags hebben opvallende vormen en een groot oppervlak. Dat maakt onze eventflags ideaal voor bedrijven die op een unieke manier willen opvallen. De eventflags zijn licht, 360 graden draaibaar en eenvoudig mee te nemen. Eventflags doen het altijd goed tijdens congressen, beurzen en openluchtevenementen.

Parasols
Op een terras of op een beurs zijn parasols onmisbaar. Wij bedrukken parasols met je logo of product, in diverse uitvoeringen en kleuren. Onze parasols zijn gemaakt van topkwaliteit doek en onze speciale druktechniek zorgt ervoor dat de opdruk zijn kleur en uitstraling behoudt – zelfs in het zonnetje!

Masten en stokken
Een perfect bedrukte bedrijfsvlag is één ding, maar ook de juiste gevelstok of mast is enorm belangrijk voor de juiste uitstraling. Wij bieden deskundig advies over de geschikte mast, diverse accessoires en de juiste bevestigingsmaterialen. Daarnaast kun je ook een beroep doen op ons vakkundig montageteam.

Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 53 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design