Home Verbon Design
ContactButton

Referenties


Bedrijf
Bloembinderij De Wetering
Activiteiten
Bloemen
Opdracht
Nieuwe website met CMS
Bloembinderij De Wetering uit Vleuten heeft voor Verbon Design gekozen!
De oude site bestond 6 jaar en was dringend aan vernieuwing toe. We hebben Verbon Design leren kennen bij een vergadering van de OVLR (Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn). Nadat we met enkele andere bedrijven hadden gesproken hadden we het gevoel dat Wim-Jan als beste begreep wat wij met onze website wilden qua uitstraling en zoekmogelijkheden zoals bruidswerk, rouwwerk en bezorgen.
 
Verbon Design heeft onze voorstellen meegenomen maar heeft ook de vrije hand gekregen om een opzet te maken. We kunnen zeggen dat we super tevreden zijn met onze site! De samenwerking in het uitwisselen van ideeën was prettig.
 
De website is een visiteplaatje voor je bedrijf. De site heeft een professionele uitstraling gekregen. We kunnen zelf teksten en foto's invoeren en dat gaat eenvoudig.
 
De OVLR heeft ervoor gezorgd dat onze bedrijven elkaar gevonden hebben. Een mooie samenwerking tussen bedrijven in Leidsche Rijn.


Bedrijf
Infratects
Activiteiten
a company that is focused on the design and implementation of complex IT Infrastructures for multinationals
Opdracht
het restylen van de huisstijl inclusief brochuremateriaal, stand en website.
Why did you choose Verbon Design?
Verbon Design has consistently provided us with high-quality work on time and on budget. They have been able to grasp what our business is about and what our core values are and used this understanding to produce excellent sales and marketing materials for us. His creativity has been key in achieving a corporate look and feel that is beyond what we originally envisaged in terms of professionalism. They have been and will continue to be an excellent asset to our organisation.

Soner Bekir - Technical Director at Infratects


Bedrijf
Novanet
Activiteiten
Eerste hulp bij schade
Opdracht
Restylen van gehele bestaande huisstijl
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Verbon Design is mij door een bevriende relatie aanbevolen. Daarop volgde een kennismakingsgesprek en een eerste opdracht. Omdat beiden zeer prettig zijn verlopen, hebben we besloten alles bij Verbon Design onder te brengen.

Wat vind je van de presentaties en de ontwerpen?
De ideeën zijn leuk en innovatief en er wordt meegedacht. De kwaliteit is goed en men doet wat men beloofd. Wat zijn de reacties op je huisstijl? De reacties zijn positief vanwege de frisse, vernieuwende uitstraling.

Wat vind je van de samenwerking met Verbon Design?
De samenwerking is prettig, open en informeel. Gemaakte afspraken worden nagekomen. De samenwerking verloopt zeer prettig.

Jeannette van der Lecq - Directie Novanet


Bedrijf
Partake Consulting
Activiteiten
experts in the implementation of Business Performance Management Systems
Opdracht
het restylen van de huisstijl inclusief brochuremateriaal, stand, website en overige uitingen.
Wat vind je goed aan de samenwerking met Verbon Design?
Eén van de belangrijkste dingen die ik goed vind aan Verbon Design is dat jullie ons het gevoel geven een belangrijke klant te zijn. Dat is heel bijzonder, dat gevoel heb ik maar zelden bij andere leveranciers. Gerelateerd daaraan waardeer ik de hoge mate van beschikbaarheid en betrouwbaarheid. Jullie hebben altijd tijd en zorgen altijd dat het op tijd af komt. Ik zou jullie diensten aan iedereen aanbevelen die advisering en ondersteuning nodig heeft bij vormgeving.

Marcel Vlug - Managing Director Partake Consulting


Bedrijf
Xpozz
Activiteiten
kunstenaars tijdens een gezamenlijk expositie in één weekeind met kunstgeïnteresseerde in contact brengen
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl, website en brochure.
Wat was je ervaring in de samenwerking met Verbon Design tijdens het ontwerptraject?
Onze ervaring was erg goed, Verbon design luistert goed naar de wensen en weet die te vertalen in een krachtig ontwerp. De samenwerking was dan ook erg goed. Ook de openheid waarmee we samengewerkt hebben hebben wij als erg prettig ervaren.

Wat zijn de reacties uit de kunstwereld?

Onze klanten zijn kunstenaars en kunstkopers/ kunstliefhebbers. De kunstenaars vinden onze huisstijl zonder uitzondering erg mooi en passend bij ons concept.

Zou je Verbon Design aanbevelen bij andere partijen?
Wij zouden Verbon Design aanbevelen aan een ieder die op zoek is naar een meedenkende partner die verrassend krachtig uit de hoek kan komen met goed en strak ontworpen werk.

Boris Schmidt - Organisator XpozzBedrijf
SAR Legal Advice
Activiteiten
juridische ondersteuning en advisering van zowel beursgenoteerde ondernemingen als MKB
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
In al het aanbod dat ik tegen ben gekomen vond ik dat Verbon Design de enige was die er een frisse, zakelijke stijl op na hield, maar dan wel met een knipoog. Deze combinatie van professioneel en speels sprak mij echt aan. In mijn branche wordt er vaak voor een veilige, ietwat conservatieve, stijl gekozen en daar had ik geen zin in.
 
Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Was erg plezierig. Wim-Jan en Robert namen beiden uitgebreid de tijd voor het intakegesprek.
 
Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
Ik moest in eerste instantie even wennen aan het uiteindelijke concept. Zelf had ik iets veel kleurrijkers voor ogen. Eenmaal gewend aan het idee was ik volledig verkocht! Het grappige is dat iedereen in mijn omgeving het ontwerp juist heel erg bij mij vindt passen.
 
Hoe heb je de samenwerking ervaren?

Als zeer professioneel en prettig.


Bedrijf
IJkmoment
Activiteiten
Het organiseren van evenementen rondom het thema verandering en ontwikkeling
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Vrijwel direct na inschrijving bij KvK kreeg ik jullie kaart in de bus. Ik bewaarde toen nog de meeste mailings, omdat ik nog heel veel moest uitzoeken. Binnen 2 weken werd ik al gebeld door jullie medewerkster en ik kon de link leggen. Ik heb me toen nog even georiënteerd bij iemand via mijn netwerk, hij rekende echter veel en veel meer. Ik heb toen besloten gewoon bij jullie op gesprek te gaan en te kijken wat mijn indruk was.

Hoe beleefde jij het intakegesprek?

Prima, heel persoonlijk en jullie stellen goede vragen om een indruk te krijgen van de business en de persoon achter de starter. Mede door jullie presentatie en het gesprek hebben jullie een groot gungehalte voor mij.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?

Het goede intakegesprek en jullie persoonlijke benadering vertaalde zich dan ook naar drie mooie voorstellen, die op zich alledrie goed aansloten bij mij. Als starter heb je nog zoveel vragen, veel is nog diffuus. Je kunt zoveel plannen op papier hebben uitgewerkt of in je hoofd hebben zitten, maar de vertaling naar een passende huisstijl voelt als thuiskomen. Een mooie basis om - je bedrijf én  jezelf - goed te kunnen presenteren. Jullie maakten het mij moeilijk om te kiezen aan de hand van de drie voorstellen, maar uiteindelijk was er toch één de juiste!

Wat zijn de reacties op je huisstijl?
Zeer positief. Van opmerkingen als ‘verrassend en origineel’ en ‘leuke, frisse, heldere kleuren’ tot ‘echt helemaal passend bij jou’. Ik ben in ieder geval trots op de uitstraling van IJkmoment die jullie mede hebben vormgegeven door het ontwerpen van mijn huisstijl. Bij elke brief - met envelop - die ik verstuur en elke visitekaartje dat ik overhandig denk ik: ja, dat ben ik!

Ga zo door!

IJkje Steenbakkers - IJkmoment


Bedrijf
Osiris Events
Activiteiten
evenementen organisatie
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Ik twijfelde omdat ik voor mijn gevoel niet alles had overdacht zoals ik zelf voor ogen had, maar ik werd zeer aangenaam verrast. Wat blijkt? Jullie hebben aan een half woord genoeg om de vertaalslag naar een huisstijl te maken.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
Zeer verrassend, zeker het voorstel dat jullie naar eigen inzicht hebben gemaakt. Ook hier blijkt weer, omzetten van ideeën en gevoel naar een huisstijl is een vak apart!

Wat zijn de reacties op je huisstijl?
Zeer positief, zakelijk en toch speels, enthousiast.


Monique Pietjou - Osiris Events


Bedrijf
Pim werkt.
Activiteiten
freelance-concept voor project- account- en rayonmanagement en gespecialiseerd in de medisch-farmaceutische branche
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Als kersverse ondernemer was ik op zoek naar een logo en huisstijl. Na enig zoekwerk kwam ik de starteraanbieding van Verbon Design tegen. Deze aanbieding samen met het feit dat ze in mijn woonplaats gevestigd zijn was voor mij de aanleiding om eens te gaan praten.
 
Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Het intake gesprek vond plaats in ontspannen sfeer. Men had  oprechte belangstelling voor zowel mijn zakelijke activiteiten als mijn persoonlijk karakter. Hierdoor was Verbon Design goed in staat een huisstijl te ontwerpen die past bij mijn bedrijfsactiviteiten en tegelijkertijd goed aansluit op mijn persoonlijkheid.
 
Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
Bij de presentatie van de ontwerpen kreeg ik twee varianten te zien. De eerste was gemaakt op inspiratie van wat ik had gezegd tijdens de intake. Deze was zeer strak en professioneel. Het tweede ontwerp had Verbon Design zich laten leiden door de indruk die ik als persoon had achtergelaten. Deze variant was iets “luchtiger” dan de eerste maar onderstreepte in sterkere mate mijn persoonlijkheid. Twee erg goede ontwerpen die in stijl behoorlijk verschilde. Deze werkwijze staat volgens mij garant voor een passende huisstijl.
 
Hoe heb je de samenwerking ervaren?
De samenwerking verloopt vlot en soepel. Verbon Design is altijd goed bereikbaar en je praat rechtstreeks met de man/vrouw die het werk zelf doet. Dus: korte lijnen, direct kontakt en snelle afhandeling van zaken. Precies wat goed bij me past.


Bedrijf
Verboon Consulting
Activiteiten
consultancy
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Via internet heb ik de aanbieding voor starters gevonden. Mijn eerste indruk van de website en de informatie die ik kreeg was gewoon goed. Ook het idee dat er twee ontwerpen gemaakt worden waar je uit kunt kiezen sprak mij aan.

Hoe beleefde jij het intakegesprek?

Het was erg prettig dat in een informele sfeer de wensen besproken konden worden.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
De presentatie was goed onderbouwd met de ideeën achter ieder ontwerp.

Wat zijn de reacties op je huisstijl?
Ik krijg positieve reacties over de professionele uitstraling die de huisstijl met zich meebrengt.

René Verboon - Verboon ConsultingBedrijf
Exclusive Car Concept
Activiteiten
exclusieve auto
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl, website en brochure.
Waarom hebben jullie voor Verbon Design gekozen?
Jullie internetsite zag er keurig uit en jullie hanteren heel nette tarieven.

Hoe beleefde jullie het intakegesprek?
Plezierig, er wordt goed naar je idee geluisterd en meegedacht.

Wat vonden jullie van de presentatie en de ontwerpen?
Erg mooi! Het werd gepresenteerd op grote uitdraaien met goede uitleg over hoe het ontwerp bedacht is.

Wat zijn de reacties op jullie huisstijl?
Tot nu toe erg positief.

Niels Zuijdwijk & Diana v.d. Velden - Exclusive Car Concept


Bedrijf
Billy & Lilly
Activiteiten
kledingmerk voor kinderen van 0 tot 4 jaar
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl.
Waarom hebben jullie voor Verbon Design gekozen?
Als starter moet je toch op de kleintjes letten. Het starterspakket van Verbon is prijstechnisch erg aantrekkelijk. Maar, eigenlijk nog belangrijker, we hadden het gevoel dat Verbon net iets anders dan een standaard logo zou bedenken. Je huisstijl is toch je eerste indruk naar je klanten toe!

Hoe beleefde jullie het intakegesprek?
Er werd goed geluisterd, maar bovendien ook meegedacht. Een aantal kritische vragen van Verbon’s kant dwingt je om er nog verder over na te denken.

Wat vonden jullie van de presentatie en de ontwerpen?

De voorstellen waren erg uitgebreid en compleet. Het leuke was dat er grote verschillen waren in de stijl van de verschillende ontwerpen (het linksom en rechtsom idee). Onze wensen, die we tijdens ons intakegesprek duidelijk hadden gemaakt, zijn erg goed vertaald.

Wat zijn de reacties op jullie huisstijl?

Erg positief! Vrolijk, speels, fris; precies wat wij voor ogen hadden. Billy & Lilly zijn er erg blij mee!

Anita Elbers en Corine Rasker - Billy & Lilly


Bedrijf
LuCreate
Activiteiten
new media innovations
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Als starter heb je het erg druk met duizend en één dingen voor je van start kan. Tegelijkertijd had ik het geluk dat de eerste opdrachten al snel van start gingen. Dan moet je een keuze maken. Of alles zelf doen tot in de kleine uurtjes, wat mogelijk ten koste gaat van de kwaliteit en de eerste indruk bij je opdrachtgevers. Of uitbesteden en ‘piece of mind’ creëren, zodat je optimaal met je core product aan de slag kan. Ik koos uiteindelijk het tweede en zocht een bedrijf dat professioneel en jong overkwam. Met een aansprekend portfolio en een betaalbare aanbieding voldeed Verbon Design aan deze voorwaarden.

Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Het intakegesprek verliep vlot en professioneel. Ik ging weg met het gevoel dat Verbon Design nu zelf aan de slag kon met een huisstijl die past bij mij en mijn bedrijf.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
De ontwerpen waren mooi en divers en bevatten een mix van mijn eigen ideeën en die van Verbon Design. Ze vormden een goede basis voor het kiezen van een richting die verder ontwikkeld ging worden.

Wat zijn de reacties op je huisstijl?

Netjes, professioneel en fris. En ik ben er zelf ook trots op.

Ronald Hoeksma - LuCreate *new media innovations


Bedrijf
Charthur
Activiteiten
luxe handgemaakte riemen
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom hebben jullie voor Verbon Design gekozen?
Afgezien van het feit dat je als startend ondernemer continu met de financiën stoeit, is het erg belangrijk dat een nieuw merk met een professionele huisstijl in de markt wordt gepositioneerd. Gedurende de opstartfase is er weinig geld beschikbaar voor mediadruk dus hetgeen je communiceert moet meteen indruk maken. De belangrijkste reden om met Verbon Design in zee te gaan is het feit dat het kwaliteitsniveau bij Verbon Design met kop en schouders boven het prijsniveau uitsteekt.

Hoe beleefden jullie het intakegesprek?
Tijdens het intakegesprek hebben we ons eerst aan elkaar voorgesteld en elkaar een korte business scope voorgelegd. Verbon  Design interpreteerde dit snel en juist. Hierdoor zit er tempo in het ontwerptraject en konden ze snel overgaan op het ontwerpen van de juiste huisstijl. Na het intakegesprek hadden wij een vertrouwd gevoel, wat voor een beetje rust zorgde.

Wat vonden jullie van de presentatie en de ontwerpen?

Tijdens onze kennismaking werd ons al direct verteld, dat Verbon Design eigenlijk altijd direct in de roos schiet met het eerste huisstijlvoorstel. Toen ons eerste huisstijlvoorstel werd gepresenteerd en wij niet geheel tevreden waren, hebben zij nog diverse voorstellen ontwikkeld. Uiteindelijk bleek dat het eerste ontwerp toch veruit het sterkst was. We zijn daar nog steeds het meest content mee. Naast het persoonlijke karakter van Verbon Design, hebben wij de begeleiding als zeer professioneel ervaren.

Wat zijn de reacties op de huisstijl?
We krijgen veel positieve reacties op onze huisstijl en vooral juist geïnterpreteerde reacties. Dat is een teken dat de juiste boodschap wordt overgebracht! Onze huisstijl heeft ook veel invloed gehad bij het in contact treden met buitenlandse leveranciers en inmiddels partners.

Charles van Winsen en Arthur Beens - Directie Charthur


Bedrijf
Pure dna
Activiteiten
originele woonaccessoires
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Ik had behoefte aan een bureau dat conform mijn eisen en wensen zowel een huisstijl, website als verpakkingen kon realiseren. De eisen die bij mijn keuze voor het juiste bureau centraal stonden waren: creativiteit, stijlvolle vormgeving en een prettige samenwerking. De website van Verbon Design sprak me enorm aan door de mogelijkheden die geboden worden, de directe communicatie en de vormgeving van de voorbeelden.

Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Het intakegesprek bij Verbon Design heb ik als zeer positief beleefd: er werd veel aandacht besteed aan mijn wensen en voorwaarden en ik werd daarnaast voorzien van een goed en vakkundig advies om het optimale gewenste resultaat te bereiken.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
De presentatie van de ontwerpen verliep als een zelfgeschreven scenario. De getoonde resultaten voldeden aan mijn beeld dat ik ervan had gevormd: professioneel en stijlvol.

Wat zijn de reacties op je huisstijl?
Ik heb uitsluitend positieve reacties gehad op mijn huisstijl. De huisstijl is stijlvol en herkenbaar.

Wat vind je van de manier waarop werkzaamheden voortgang  vinden, zoals het ontwikkelen van je website?

De werkzaamheden verlopen prima. Er is sprake van een goede wisselwerking tussen de wensen van de klant en de vakkundige oplossingen en adviezen van Verbon Design. De communicatie verloopt ook vlekkeloos: er is voldoende begrip en aandacht voor goede oplossingen.

Jan Bart Slothouwer - Novami Light Design


Bedrijf
Versacorps
Activiteiten
gespecialiseerd in het leveren van optimale management ondersteuning voor het midden- en kleinbedrijf
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Ik heb voor Verbon Design gekozen omdat de ontwerpen op de website mij erg aanspraken en natuurlijk ook vanwege de interessante startersaanbieding.

Hoe beleefde jij het intakegesprek?

Het intakegesprek was professioneel, open en er werd goed geluisterd naar mijn ideeën.

Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?

De ontwerpen sloten uitstekend aan bij mijn wensen. Ze waren allemaal even mooi en het was daardoor niet gemakkelijk om te kiezen.

Wat zijn de reacties op je huisstijl?
De reacties zijn erg positief. Relaties geven aan dat de huisstijl waarvoor wij uiteindelijk gekozen hebben goed bij de bedrijfsactiviteiten past; jong, fris en zakelijk.

Edith Ludwig - Versacorps


Bedrijf
Roveg Fruit
Activiteiten
Import / exportbedrijf in groenten en fruit
Opdracht
Het ontwikkelen en bewaken van de corporate identity.
Waarom hebben jullie voor Verbon Design gekozen?
Omdat wij enige tijd geleden op zoek waren naar een goed en betrouwbaar bedrijf dat onze reclame-uitingen kon verzorgen, kregen we van een relatie de naam van Verbon Design doorgespeeld.

Wat vind je van de gepresenteerde ontwerpen en eindresultaten?
Wij zijn zeer tevreden over de ontwerpen die ons worden gepresenteerd. Verbon Design voelt onze wensen en ideeën goed aan en daar zijn de eindresultaten ook altijd naar.

Wat zijn de reacties op de huisstijl?
De reacties op de gemaakte opdrachten zijn altijd zeer positief.

Wat vind je van de samenwerking met Verbon Design?
Wij zijn erg blij dat we destijds de samenwerking met Verbon Design zijn aangegaan. Onze reclame-uitingen hebben een meer verfrissende en moderne uitstraling gekregen.

Henk en Corine Roodenburg - Directie Roveg Fruit


Bedrijf
De Bruijn & Voorneveld Consulting
Activiteiten
helpt klanten strategieën te ontwikkelen en te implementeren
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl en website.
Waarom hebben jullie voor Verbon Design gekozen?
Vanwege de actieve benadering via de Kamer van Koophandel en vervolgens de adequate opvolging en snelheid.

Hoe beleefde jullie het intakegesprek?
Plezierig, het was voor ons ook de eerste keer, dus moeilijk te vergelijken met andere/eerdere ervaringen.

Wat vonden jullie van de presentatie en de ontwerpen?
Prima, goede variatie in de gemaakte ontwerpen, er was echt wat te kiezen.

Wat zijn de reacties op jullie huisstijl?
Heel goed, we krijgen complimenten over de uitstraling en de doordachtheid van alles.

Robert de Bruijn & Gijsbert Voorneveld - DBVC


Bedrijf
VPPerform B.V.
Activiteiten
VPPerform provides IT bidding enhancement services
Opdracht
ontwerp van een nieuwe huisstijl.
Waarom heb je voor Verbon Design gekozen?
Vanwege de strakke voorbeeld ontwerpen die ik op jullie website tegenkwam en de gunstige prijs.
 
Hoe beleefde jij het intakegesprek?
Jullie luisterden goed en gaven er blijk van mijn eigen ideeën te begrijpen.
 
Wat vond je van de presentatie en de ontwerpen?
Ook weer goed luisteren en creatief terugkomen met een frisse strakke oplossing.
 
Hoe heb je de samenwerking ervaren?
Uitstekend! Ik zou het zo weer doen.

Lammert Gerkes - Directeur VPPerform B.V.


Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 51 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design