Home Verbon Design
ContactButton

Wat we doen

Corporate identity, logo en huisstijl
Ben je toe aan een nieuw logo, restyling of ontwerp van een huisstijl? Verbon Design ontwerpt en levert alle communicatiemiddelen om jouw doel te bereiken. En altijd onderscheidend en betaalbaar. De ‘wow-factor’ is in onze visie mooi meegenomen, maar is niet het ultieme doel. Een mooi logo, huisstijl, brochure of website, moet onderdeel zijn van de communicatiestrategie. Ontwerp volgt doel en niet andersom.

Het ontwerp van een logo en huisstijl vergt weliswaar een investering, maar het heeft absoluut meerwaarde. Een doordacht huisstijlontwerp straalt je kernwaarden uit, wie je bent en waar je voor staat. Dat gaat veel verder dan alleen een leuk logo. Alle reden dus voor een professionele aanpak.

Concept
Heb je bruisende ideeën maar weet je niet waar te beginnen? Maak een afspraak voor een uurtje brainstormen. Misschien ligt de oplossing dichterbij dan je denkt.

Brochure
Een brochure is belangrijk voor potentiële klanten. Een goede brochure bevestigt de indruk die je hebt achtergelaten en vergroot daardoor de kans op de volgende stap. Bovendien geeft een brochure een prachtig overzicht van je diensten of producten waarmee je de klant zou kunnen helpen.

Advertentie
Een prima middel om acties te ondersteunen of voor vergroting van je naamsbekendheid. We denken graag met je mee. Is een advertentie het juiste middel voor jouw doel? Hoewel vaak ingezet, blijft het een heel vluchtig contactmoment. Voor de een misschien toereikend, voor de ander niet

Flyers en folders
Flyers zijn prima hulpmiddelen om acties snel bij je doelgroep onder de aandacht te brengen. Je kunt ze inzetten op beurzen, bij specifieke flyeracties en via de post. Meestal op A6- of A5-formaat of een A4-formaat gevouwen naar een drieluik.

Powerpoint en Word-templates
Als onderdeel van de nieuwe huisstijl kunnen we ook zorgen voor een mooie Powerpoint-presentatie. We kunnen de opmaak geheel verzorgen, maar ook bijvoorbeeld alleen de openingsslide en een volgslide zodat je de presentatie verder zelf in elkaar kunt zetten. Alles is mogelijk. Denk ook eens aan een Word-template opgebouwd in de huisstijl. Op deze manier zorg je ervoor dat alle communicatie op dezelfde manier gepresenteerd wordt.

Nieuwsbrief en mailings
Deze worden steeds vaker per e-mail verzonden als HTML-bestand. We kunnen een e-mail nieuwsbrief volledig opmaken of, als je handig bent, alleen een template waarin je zelf de teksten plakt. Enige HTML kennis is dan wel gewenst.

Magazine
Door de contacten in ons netwerk beschikken we over de juiste mensen om een magazine te realiseren. Denk hierbij aan tekstschrijvers (die ook interviews kunnen afnemen), fotografen, vormgeving en DTP-opmaak en acquisitie voor advertentie-inkomsten. Wellicht wil je als bedrijf zelf een blad uitgeven voor bestaande klanten en potentiële nieuwe klanten. Maak snel een afspraak en laat je informeren over de mogelijkheden.

Online-media
Online-media zijn alle communicatievormen die online te vinden zijn. Onder deze online communicatievormen valt natuurlijk een website, maar ook Facebook, Twitter of YouTube zijn steeds belangrijker als online-media.

Wat zijn de voordelen van het inzetten van online media?
 • Alle informatie die online staat is eenvoudig up-to-date te houden.
 • Online-informatie is eenvoudig specifiek te maken voor bepaalde doelgroepen. Denk hierbij aan het gebruik van Facebook, Twitter en LinkedIn.
 • Mogelijkheid tot interactie. Waar internet voorheen vooral eenrichtingsverkeer was (zenden), zie je nu steeds meer verschuiving naar interactie. Bezoekers kunnen snel en eenvoudig reageren op informatie.
 • Bij het internet is alles meetbaar. Deze gegevens zijn bij uitstek geschikt voor evaluatie en bijsturing.

Webdesign en webrealisatie

Een goede website is niet meer weg te denken. Zonder tel je niet meer mee, want op de digitale snelweg is dit veelal het eerste contactmoment met je doelgroep. Wij zorgen dat je website precies die informatie geeft waarnaar je doelgroep zoekt. Met een mooi design, informatief en gebruiksvriendelijk.

Webapplicaties
Voor het automatiseren van processen is het inzetten van internet een goede oplossing. De toepassingen zijn legio. Achter steeds meer websites hangt een webapplicatie. Bijvoorbeeld een online bestelsysteem, voorraadbeheer, agenda en/of plansysteemen, salarisadministratie. Informeer naar de mogelijkheden.

SEO
SEO, of Search Engine Optimization, is het optimaliseren van een website waardoor jouw informatie goed en snel gevonden kan worden door Google. Er zijn veel factoren die bepalen hoe hoog je in de Google-zoekresultaten terechtkomt. Bijvoorbeeld: Hoe lang bestaat je website al? Hoe relevant is de geboden informatie op je website? Zijn de belangrijkste zoektermen goed verwerkt in de tekst? Zo zijn er tal van andere factoren. Verbon Design bouwt websites die op technisch gebied goed zijn te indexeren door Google.

Doe de SEO check van je eigen website hier.

Outdoor media
De verzamelnaam voor autobelettering, gevelbelettering, beurs- / eventpresentatie, vlaggen, rollup banners en megaframes. Uitstekend in te zetten ter ondersteuning van je communicatie-uitingen en volledig uitgevoerd in je huisstijl.
Nieuws
Wij werken op dit moment aan
de volgende opdrachten:
 • Logo en huisstijl

  • Corporate identity Van der Schaft Culinair
  • BHS Group Opleidingen
 • Print

  • Brochure ontwikkeling Booster Oil
  • BHS Group communicatiemiddelen
  • Albert Heijn etiketten
  • Business Club De Wetering-Haarrijn
 • Webdesign

  • Klaverblad verloskundigen
  • Durven en Doen
  • Decostanza vloeren
  • Van Hattem Bewindvoering

Verbon Design

Appelhof 10
4161 BD Heukelum
Mobiel 06 53 84 72 69
info@verbon.nl

©Copyright - Verbon Design